Mësoni Gjuhë të Huaja dhe bëni miq!
100% FREE!


REGJISTROHU TANI!
Free Language Exchange Community
1007661
Members
A Polyglot World
They talk about us!
Media coverage - Polyglot Club

Ngjarjet/Ndodhitë Participate in offline and online events

Gjej Miq Gjeni miq për të shkëmbyer gjuhë

Pyetje shtroni një pyetje për gjuhët

Korrigjime Korigjohuni nga folës të lindur të gjuhës

Services Services Marketplace

Members


Ngjarjet e ardhshme


They talk about us!

Media coverage - Polyglot Club
Shkruani qytetin tuaj:

Korrigjime


Pyetje


Language tools


Last Language Services


More information

Cilido qoftë niveli juaj gjuha ose kombësia juaj, rrjeti ynë këmbimit gjuha social do të lejojë ju për të praktikuar gjuhë të ndryshme online apo offline, ndërsa duke e bërë miq të rinj dhe duke zbuluar kultura të reja. Mësoni anglisht , spanjisht , francez , German , kinez , ruse , Arabisht , portugez , italiane , japoneze , Tamil , Telugu dhe ÇDO gjuhë për FALAS! Nëse ju doni për të mësuar gjuhë, në qoftë se ju jeni një fillestar i plotë ose në qoftë se niveli juaj është e përparuar, në qoftë se ju doni të takuar miqtë ndërkombëtarë, ju jeni një expat, një student Erasmus, një botë apo biznes udhëtar, një poliglot i vërtetë apo thjesht kurioz për zbuluar kultura të reja, atëherë, ju jeni në vendin e duhur!

Gjej Shoqërinë e gjuhëve

Gjej anëtarë të gatshëm për t'ju ndihmuar të mësojnë gjuhën tuaj të preferuar dhe në kthim, mësojnë atyre gjuhën tuaj amtare. Për shembull, nëse ju jeni nga Franca dhe duan të mësojnë anglisht, ju mund të gjeni një mik amerikan ose në anglisht të mësuarit frëngjisht. Pastaj, ju mund ose praktikë në internet (mesazhe private ose dhomë chat) ose offline gjatë seancave në varg apo takime të këmbimit gjuhë. Ndiqni miqtë tuaj, këshilla share dhe teknika mësimore.

Marrë pjesë Language Exchange Ngjarje në të gjithë Botën

Ne ofrojmë të gjitha llojet e të mësuarit të gjuhës apo ngjarjet kulturore afër ju për të ju inkurajojmë që të flasin në situata reale dhe do të takohet me miqtë ndërkombëtar, emigrantët, vendasit, studentët, udhëtarët e biznesit, couchsurfers ...: shikoni tonë klasa e ardhshme, kurse, seminare, Takimet e këmbimit gjuhësore, kafene poliglot, partitë ndërkombëtare, udhëtime dhe të gjitha llojet e ngjarjeve në Francë , Rusi , Mbretëria e Bashkuar , [Spanjë / link4>, Bolivi , Brazil , Shtetet e Bashkuara , Australi , Gjermani , Portugali , Ekuador , Holandë , Itali , Japoni , Meksikë , [Kinë / link16>, Ukrainë ose Kudo në botë! Nëse ju ndjeheni si një organizuesi i ngjarjes, të ndjehen të lirë për të sugjeruar një ngjarje të re për komunitetin. Ju gjithashtu mund të bëhet një zyrtar administrator Polyglot Club apo ambasador i rajonit tuaj ose vend. Get përfshirë me ne tani!

Korrigjuar një tekst apo Sentenses

Përdorni mjet tonë korrigjim për të përmirësuar aftësitë tuaja shkrim. Kur ju të paraqesë një hyrje ose një ese të vogël të shkruar në gjuhën që ju po mësoni, native speakers do të ju ndihmojë të përmirësuar me korrigjimet dhe komentet e tyre. Ruaj korrigjimet në fletoren tuaj për të shqyrtuar ato më vonë. Në kthim ju gjithashtu mund të ndihmojë anëtarët e tjerë të korrigjuar tekstet e tyre me shkrim në gjuhën tuaj amtare.

Chat online në kohë reale

Përdorni chatroom tonë për të përmirësuar aftësitë e të shkruarit. Kur të hyni në dhomë, vetëm tregoni çfarë gjuhe ju doni të praktikoni dhe anëtarë të tjerë në linjë do të jetë i kënaqur për të ju ndihmuar. Ju pastaj do të ketë një bisedë të jetojnë.

Shikoni video për mësimin e gjuhëve të huaja

Shikojnë të gjitha llojet e videos mësuarit gjuhë të përbashkët nga bashkësia. Këto videos përshtatur për nivelin tuaj do të ju ndihmojë të përmirësuar aftësitë e të dëgjuarit tuaj, të kuptuarit e ciklit të lartë, fjalorin, theks apo njohuritë tuaja të kulturës. Shto videot tuaja më të mira në profilin tuaj ose ndani ato me miqtë tuaj.

Për shembull, komuniteti ynë mund t'ju japin me:
- Një Anglisht gjallë amtare Gjuha në Paris , Barcelona ose Stamboll ,
- Një takim këmbimit gjuha në Moskë , Pekin ose Rio ,
- Një parti ndërkombëtar në New York , Berlin ose Bruksel ,
- Një biznes anglisht ose klasë bisedë në Rome , Shanghai , Tunis ose Algjer ,
- Një seminar kinez islamic në Sousse , Madrid ose Londër ,
- Një udhëtim nga Paris në Londër, Mont Saint Michel, Shën Malo, Bruksel, la Plagne apo Amsterdamit,
- Të gjitha llojet e videos për të mësuar dhe praktikuar francez , spanjisht , Russian , kinez , Portuguese , Arabisht , Polonisht ose German .

Pra, nuk ka kohë për të humbur, të vijnë dhe të bashkohen me ne!