Opi kieliä ja saa ystäviä
100% ILMAINEN!


REKISTERÖIDY NYT!
Ilmainen kielenvaihtoyhteisö
1007661
Jäsenet
A Polyglot World
They talk about us!
Media coverage - Polyglot Club

Tapahtumat Participate in offline and online events

Etsi Ystäviä Löydä kavereita kielivaihtoon

Kysymykset Ask a language question

Korjaukset Get corrections from native speakers

Chat online Use our video chat

Services Services Marketplace

Jäsenet


Seuraavat tapahtumat


They talk about us!

Media coverage - Polyglot Club
Type your city:

Korjaukset


Kysymykset


Language tools


Last Language Services


More information

Mikä tahansa kieli tasolla tai kansallisuuteen, kielemme vaihto sosiaalisessa mediassa avulla voit harjoitella eri kieliä verkossa tai offline samalla uusia ystäviä ja tutustua uusiin kulttuureihin. Lue Englanti , Espanja , Ranska , Saksa , Kiinan , Venäjä , Arabia , Portugali , Italia , Japani , Tamil , Telugu ja mitään kieltä ILMAISEKSI! Jos haluat oppia kieliä, jos olet täydellinen aloittelija tai jos taso on kehittynyt, jos haluat tavata kansainvälisiä ystäviä, olet expat, Erasmus, maapallo tai liikematkalla, todellinen monikielinen tai yksinkertaisesti utelias löytää uusia kulttuureja, niin olet oikeassa paikassa!

Etsi Kieli Ystävät

Etsi jäseniä valmis auttamaan sinua oppimaan suosikki kieli ja vastineeksi, opettaa heille äidinkieli. Esimerkiksi, jos olet Ranskasta ja haluavat oppia Englanti, löydät amerikkalainen tai Englanti ystävä oppimisen ranska. Sitten voit joko käytännössä verkossa (yksityiset viestit tai chat) tai offline aikana tandem istuntoja tai kieli tapaamisia. Seuraa ystäviä, jakaa vinkkejä ja oppimisen tekniikoita.

Osallistu kielivaihto Tapahtumat ympäri maailman

Tarjoamme kaikenlaisia ​​kieltenopiskeluun tai kulttuuritapahtumia lähellä sinua rohkaista sinua puhumaan todellisissa tilanteissa ja tavata kansainvälisiä ystäviä, muuttaneista, paikalliset, opiskelijat, liikematkailijoille, couchsurfers ...: tutustu ensi luokat, kursseja, työpajoja, kielen vaihto kokousten, monikielinen kahviloita, kansainvälisiä osapuolia, matkoja ja kaikenlaisia ​​tapahtumia [linkki1> Ranska , Venäjä , Iso-Britannia , Espanja , Bolivia , Brasilia , Yhdysvallat , Australia , Saksa , Portugali , Ecuador , Alankomaat , Italia , Japani , Meksiko , Kiina , Ukraina tai missä päin maailmaa tahansa! Jos tuntuu tapahtuman järjestäjä, vapaasti ehdottaa uuden tapahtuman yhteisölle. Voit myös tulla virallisia Polyglot Club ylläpitäjä tai suurlähettiläs oman alueen tai maan. hyödynnä nyt!

Korjaa Teksti tai Sentenses

Käytä korjaus työkalu parantaa kirjallinen taito. Kun lähetät merkintä tai pieni essee kirjoitettu kieltä on opiskellut, äidinkielenään auttaa sinua parantamaan niiden korjauksia ja kommentteja. Tallenna korjauksia kannettavan tarkastella niitä myöhemmin. Vastineeksi voit myös auttaa muita jäseniä korjata tekstejä omalla äidinkielellä.

Chat Online reaaliajassa

Käytä chatti parantaa kirjoittamista. Kun kirjoitat huoneeseen, vain kertoa mitä kieltä haluat harjoitella ja muiden liitettyjen jäsenet mielellään auttaa sinua. Joudut sitten live keskustelu.

katso kieltenoppimisvideoita

Katso kaikenlaisia ​​kieltenopiskelun videoita jaetaan yhteisön. Nämä videot sovitettu tasosi auttaa sinua parantamaan kuullunymmärtämistä taitoja, kielioppi, sanasto, aksentti tai tietosi kulttuuria. Lisää paras videoita profiiliisi tai jakaa ne ystäviesi kanssa.

Esimerkiksi yhteisömme voi tarjota sinulle:
- Englanti äidinkielenään puhuja asuu Paris , Barcelonan tai Istanbul ,
- Kielen vaihto kokouksessa Moskova , Pekingin tai Rio ,
- Kansainvälinen puolue New York , Berliinin tai Brysselissä ,
- Liiketoiminnan Englanti tai keskustelun luokan Rooma , Shanghai , Tunis tai Alger ,
- Kiinalainen kalligrafia työpaja Sousse , Madrid tai Lontoossa ,
- Matka Paris Lontooseen, Mont Saint Michel, Saint Malo, Bryssel, la Plagne tai Amsterdam,
- Kaikenlaisia ​​videoita oppia ja harjoitella Ranska , Espanja , Venäjä , Kiinan , Portugali , Arabia , Puola tai Saksa .